Werkfruit

Iedere dag vers fruit op het werk, zonder dat u er als werkgever naar om hoeft te kijken?

Hard werken kost energie. Maak daarom dagelijks tijd voor een gezond tussendoortje. Fruit op het werk is steeds meer in trek. Terecht, want fruit op het werk heeft flink wat voordelen: het is goed voor het imago van het bedrijf, de arbeidsproductiviteit neemt toe, het heeft een positieve invloed op de werksfeer en leidt tot minder ziekteverzuim. Voor de werknemers is het een attent extraatje van de werkgever, maakt het hen bewust van hun gezondheid en is natuurlijk goed voor de lijn. Daarbij is het uiteraard ook gewoon lekker.

Iedere week heerlijk vers werkfruit. Wij bezorgen bij uw bedrijf in Weert en omstreken. Wij selecteren het fruit voor u op smaak en kwaliteit. Hierdoor verschilt de inhoud van maand tot maand en soms per week. Wat u onder andere kunt verwachten in de fruitschalen is : Appels, Peren, Sinasappels, Bananen, Mandarijnen, Kiwi, Druiven, Nectarine, Pruimen, Snack-Komkommer en Snack-Tomaatje. Natuurlijk kan het assortiment geheel naar wens samengesteld worden.

Saes regelt het voor u! Met deze gezonde service ontzorgen wij u graag en maken we uw medewerkers blij met de lekkerste, gezonde snacks!

Nieuws! Verser dan vers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de (week)aanbiedingen en alle andere actualiteiten.

Wij komen graag bij u bezorgen!

Bent u niet in de gelegenheid uw producten af te komen halen?

Dan komen wij graag bij u langs!

Meer over bezorgen »