Bloemisterij

Een bloem zegt meer dan duizend woorden.

Boeket

Met het geven van bloemen maken we iets duidelijk, brengen we ons gevoel over. Eigenlijk kunnen we zeggen dat een boeket onze persoonlijke boodschap symboliseert. Voor alle verschillende soorten bloemen en boeketten kunt u bij ons terecht. Heeft u een idee maar weet u zelf niet helemaal hoe u het het beste aan kunt pakken? Of wilt u juist verrast worden met een mooi boeket? Vraag een van onze gediplomeerde bloembindsters, we maken graag een mooi boeket voor u klaar.

Klik hier om online uw bloemen te bestellen!


Rouwarrangement

Iedereen verdient een mooi, stijlvol afscheid. We hebben ruime ervaring in het maken van rouwarrangementen. We kunnen u adviseren bij de bloemkeuze, vorm en stijl van het arrangement. Verder zullen we ons volledig inzetten om jouw laatste groet te vertalen met bloemen. Met rouwlinten met tekst wordt de boodschap nog persoonlijker.

Bruidswerk

Uw grote dag is niet compleet zonder een (of meerdere) prachtige bruidsboeketten. In welke kleur of maat u ook zoekt, wij zorgen voor een mooi en vers boeket. We zorgen ook graag voor de bruidegomcorsage, de gastencorsages, het autostuk, de kerkversiering, de zaalversiering en de bruidskinderboeketten. Met andere woorden, alles wat u wenst op uw grote dag ligt bij ons in goede handen!

Wij staan voor u klaar om samen met u, uw wens en gevoel, in een mooi bloemarrangement te vertalen. Maak een afspraak via tel 0495 - 66 40 92. U bent van harte welkom op onze bloemenafdeling. Onderstaand een kleine greep uit ons assortiment graf- en bruidswerk.

 

Nieuws! Verser dan vers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de (week)aanbiedingen en alle andere actualiteiten.

Wij komen graag bij u bezorgen!

Bent u niet in de gelegenheid uw producten af te komen halen?

Dan komen wij graag bij u langs!

Meer over bezorgen »